UNA MICA DEL DIA A DIA.

Benvolgudes families,

El 2021 arriva ple de nous projectes que Alumnes, Centre i Ampa compartim, per tal de donar solució i resposta a les diferents situacions que el dia a dia porta a la convivència escolar.

Les mesures adoptades per prevenir els casos de Covid a les aules, com ara la obertura de finistres, conjuntament amb la baixada de temperatura d’aquesta època, són els elements a partir dels quals es defineix el projecte dels Medidors de CO2.

Amb els mateixos, es controla el nivell de CO2 de les aules i conseqüentment, en quin moment s’han d’obrir i tancar finistres, després d’adequar la temperatura dels espais. Actualmet, els alumnes dels cursos superiors s’encarreguen de la fabricació dels mateixos i el funcionament dels primers ja ha estat comprovat amb resultat favorable. (Felicitats a tots!).

Una altre iniciativa en la que s’està treballant és la restauració de L’Espai d’Ombres del Pati. La finalitat d’aquesta iniciativa, així com la seva execució és doble: per una banda, substituir els arbres que estan malfets i ampliar-ne el nombre d’ells (que esdevindria la primera fase d’actuació) i per una altre, actualitzar la zona de descans amb mobiliari nou, per tal que els joves puguin seure (que seria la segona fase).

De tot plegat, facilitarem més informació en properes entrades i a mesura que el canvi comenci i agafi forma.

Per més detall, disposeu de l’e-mail de contacte: ampa@plamarcell.net

Moltes gràcies a tots!

Salutacions,

Fdo. Grup Ampa.