QUÈ PODEM FER?. QUÈ VOLEM FER?.

Benvolgudes families,

Les condicions actuals que vivim i que han capgirat el nostre dia a dia, ens han portat a preguntar-nos què podem fer amb la tradicional Fira de Nadal i els tallers de preparació que cada any, han realitzat conjuntament el Centre, les families i els alumnes.

A la darrera trobada que l’ Ampa del Pla Marcell va celebrar, a primers del mes de novembre, ens vam preguntar què volem fer, per donar continuïtat als propòsits i valors de convivència que volem seguir compartint, amb els nostres fills i filles: la participació, el valor del esforç que es recompensa, l’ajuda ecònomica i la col.laboració.

Finalment, vam acordar fer una adaptació a la Fira de Nadal que temporalment, quedarà suspesa i valorar nous formats de projectes que englobin diferents activitats d’una mateixa temàtica, per realitzar, en col.laboració amb una entitat o associació del poble que treballi per un interés comú, com podria ser el medi ambient o el benefici social.

En aquest sentit, vam aprovar presentar, de cara la propera trobada de l’Ampa, una llista de opcions d’entre les quals triar aquella en relació a la qual, es defineixin les diferents activitats que es portaran a terme i que presenti un format ajustat a la realitat existent.

Està clar, que vivim temps de canvis, de noves maneres de fer i de relacionar-nos però des de l’Ampa seguim treballant per tot allò que és esencial i ens apropa els uns als altres.

Nota: Per qualsevol suggeriment que voleu presentar, disposeu del e-mail de contacte de l’Ampa: ampa@plamarcell.net

Perque a aquesta Ampa, tothom és benvingut i a totes i tots us hi esperem!.

Salutacions,
Fdo. Grup Ampa.