BENVINGUTS!


Benvinguts mares i pares que continueu un nou curs i que us incorporeu per primer any, a l’Ampa del Pla Marcell. L’espai de trobada mitjantçant el qual les families participem i acompanyem els nostres fills, en el seu dia a dia, en aquesta etapa de canvi i creixement que és l’educació secundària.


Aquest any, l’Ampa del Pla Marcell es renova amb una nova elecció i amb noves propostes pensades per donar suport a les families i els alumnes.


Així, la darrera sessió de l’ampa, celebrada aquest mes d’octubre, entre d’altres, es va aprovar fer una revisió de quota a la baixa, de cara a aquest curs. (Properament, es facilitarà més informació i detall, respecte aquest tema). Es va proposar i acordar fer la celebració on-line, de les futures convocatòries d’assamblea i es va valorar i aprovar la continuïtat de la participació de les families, més enllà de l’assistència a les pròpies reunions i conforme la disponibilitat de cadasqú, mitjatçant l’ús del e-mail com un canal que manté la comunicació fluida i directa i que facilita recollir neguits, consultes i propostes de cara a nous projectes per portat a terme aquest any escolar. (Per aquesta darrera opció podeu dirigir-vos al e-mail del Ampa ampa@plamarcell.net).


Altre tema considerat, va ser la re-definició de la tradicional Fira de Nadal. Per tal de donar continuïtat al seu esperit i mantenir la seva essència i valors de treball i cooperació, aquest any, s’aposta per nous projectes que es valoraran d’entre totes les propostes que desitgeu compartir a través del e-mail del ampa i que seran ben rebudes.


Perque a aquesta Ampa, tothom és bensingut i a totes i tots us hi esperem!.


Salutacions,
Fdo. Grup Ampa.

Moltes gràcies.