TEMPS DE CANVI. TEMPS DE RENOVACIÓ I CREIXEMENT.

Tot just finalitza un curs acadèmic ple de canvis, adaptacions i cooperació. Un curs que va començar en el marc d’una rutina normalitzada però que ha hagut d’adaptar-se en formes i comunicació, als canvis que ens ha portat ,aquesta crisi sanitària, a tots els nivells del dia a dia i de la realitat que coneixíem.


Gràcies a tots per la bona feina feta: equip directiu, professorat, mares i pares, alumnes i Ampa perquè des de la participació i cooperació de tothom, hem fet girar la roda per donar suport a la formació acadèmica dels nostres fills i de la convivència en societat de tots i d’aquesta manera, continuar avançant, sense deixar ningú enrera.


Des de l’ Ampa seguim compromesos, volem continuar sumant i donant resposta a les inquietuts de mares i pares, d’alumnes i professionals educatius per ser aquest enllaç comunicatiu i la força que permet arrivar encara més enllà…per això us esperem a tots i us agraïm per endavant, la vostra col.laboració.


Ens veiem de tornada, un any més, renovats i compromesos!.

Bon estiu a tothom i moltes gràcies!.


Salutacions,
Fdo. Grup Ampa.

……………………………Continuarà……………………….