JO EM QUEDO A CASA. JO ACTUO.

Benvolguts pares i mares!

El Covid-19 ens ha portat una nova realitat. El confinament a casa, el canvi de les rutines diàries, l’aïllament i limitació de les nostres relacions personals…però també ens ha proporcionat un espai i temps d’observació i reflexió per valorar el que és important del que no ho és, la responsabilitat per protegir qui pot patir amb major afectació aquesta malaltia, l’ agraïment envers els professionals que vetllen pel benestar de tots i l’empatia i solidaritat per actuar i treballar units per donar’ls hi suport i facilitar la tasca que realitzen i el seu dia a dia.


De manera anònima, a través de les xarxes, pares i mares, fills i filles, companys i companyes, amics i amigues, coneguts i conegudes, desconeguts i desconegudes…ciutadans, organitzacions de comerços, associcions, ampes,empreses, ajuntaments…han creat un lligam de suport per preparar i repartir material, per imprimir mascaretes i pantalles, per portar-les i repartir-les als hospitals.


L’equip directiu i Ampa del Pla Marcell amb col.laboració amb totes les ampes del centres educatius de primária i secundària de Cardedeu han participat amb aquesta solidaritat compartida, aportant material, hores de cosir, impresions 3D d’epis i donació econòmica per tal de proveïr l’Hospital de Granollers i resta de centres d’atenciò mèdica així com organitzacions d’atenció personal. A tots ells, des d’aquestes línies un agraïment de tot cor i un molt, molt fort: 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻


MOLTES GRÀCIES A TOTS!


Salutacions,
Fdo. Grup Ampa.