PLA MARCELL ON-LINE.

Benvolguts pares i mares!

A raó del tancament dels centres educatius, l’equip directiu i docent del Pla Marcell ha preparat vies alternatives per tal de donar continuïtat al dia a dia.

1-Pel que fa la comunicació amb les families que ja tenen fills estudiant al centre:

“A partir de dilluns 16 de març l’atenció al públic de l’institut es farà online o per via telefònica. El mòbil habilitat és el 667 70 04 26 i atendrem en horari 9:00h a 14:00h. “.
“Es preveuen comunicacions regulars que farem per mail i penjarem a la web del centre”.

2-Pel que fa a les families que volen realitzar la inscripció per primera vegada al centre:

“Les famílies que tingueu previst fer preinscripció per 1r d’ESO rebreu instruccions (que encara no tenim) per fer-la efectiva”

3-Pel que fa als alumnes:

S’ha prepat material d’estudi, segons cada curs, un espai de entreteniments i un apartat de noticíes actualitzat, al que els alumnes podran accedir a través de la mateixa pàgina web del centre i/o en següent link: acasa.plamarcell.cat

“Estem preparant un espai online amb cursos classroom per cada grup classe i amb un horari d’atenció del professorat i de connexió de l’alumnat de 9:00h a 13:00h. Allà tindran un horari de les diferents matèries amb tasques i el professorat disponible. No són deures d’estiu (que els podem fer el dia 14 de setembre!!).. és una organització online però amb una disposició horària concreta per anar fent tasques més curtes i amb terminis d’entrega també curts”. 

Moltes gràcies a tots!

Salutacions,

Fdo. Grup Ampa.