FEBRER, FEBRERET ÉS EL MÉS CURTET.e

Benvolgudes families!

Febreret curtet que arriva ple d’activitats i aquí, en destaquem algunes:

  • Dimecres 12 de febrer.

Xerrada a la Sala de les columnes del Ajuntament de Cardedeu, de la plaça Sant Joan, a les 19:30h organitzada per Hi Som amb la col.laboració del Ajuntament de Cardedeu i de Sustainable Developvemt Goals.

L’ associació cardedeuenca que treballa per la integració de les persones amb una discapacitat física o psíquica així con d’aquelles que pateixen risc d’exclusió social busca amb aquesta proposta, “remoure consciències, com sempre” envers L’Esport com a eina de transformació social.

  • Dissabte 22 de febrer:

Celebració del Carnestoltes a la Tèxtil Rase del carrer Llinars núm. 61 de Cardedeu, a les 23h. Organitzada per les ampes del Sui, Raspall i Pla Marcell amb col.laboració dels Escoltes de Cardedeu, del Ajuntament i de DJ Sarau, aquesta festa tindrà música, photocall, begudes no alcohòliques i servei per deixar roba (al preu de 1 euro) i llums de neó per roba blanca.

Gràcies a tots.

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

…………………………..Continuarà……………………………….