AGENDA FAMILIAR DESEMBRE’19

Benvolguts de nou!

Aquest mes de desembre, arriva ple d’activitats per tota la familia:

DIMARTS 10 DE DESEMBRE:

Les diferents ampes dels centres educatius de primària i secundària de Cardedeu, organitzen una xerrada d’interés comú. Aquest any, el tema és la sexualitat dels joves. Seguidament, trobareu més informació detallada.

DIJOUS 12 DE DESEMBRE:

L’associació Carac de Cardedeu de pares i mares de fills amb altes capacitats de Cardedeu, amb la col.laboració del Ajuntament de Cardedeu, celebrarà la seva primera trobada. Aquí, trobeu més informació.

DIVENDRES 13, DISSABTE 14 i DIUMENGE 15.

La fira de Nadal de Cardedeu tindrà lloc com cada any i de nou, els alumnes del Pla Marcell participaran en la mateixa, amb la venda dels productes que ells mateixos han preparat amb l’ajuda de pares i mares, en els tallers celebrats a l’aula de tecnologia del centre Pla Marcell. Seguidament, disposeu d’una mostra del que trobareu a l’estand.

Gràcies a tots per la gran tasca realitzada!

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

……………………….Continuarà……………………………