PREPAREM EL NADAL!

Benvolguts de nou!

La fira de Nadal és l’activitat on els alumnes, mares i pares que hi participen, comparteixen un mateix espai, un temps comú, un esforç, dedicació i entusiasme de treball pel qual les persones s’uneixen i creen una experiència i un record de vida.

Aquest any, la preparació i celebració de la fira considerara els següents aspectes:

1. Tallers.

Els tallers per la preparació dels productes que es vendran a la fira, tindran lloc la setmana del 2 al 5 de desembre, de 16 a18h a l’aula de tecnologia del Pla Marcell. La participació als mateixos és voluntària per aquells alumnes, pares i mares que desitgin i puguin assistir-hi.

2.Articles.

Després de valorar les diferents opcions proposades, els articles que finalment, es portaran a la fira seran: llibretes, ampolletes decoratives, clauers, imans, polvorons, ramets, plantes de nadal i gominoles.

El disseny, la preparació i la presentació final dels mateixos es farà als tallers organitzats amb aquest fi.

3.Polvorons.

La venta de polvorons és voluntària per els alumnes que desitgin fer ús d’aquesta opció com una ajuda econòmica per pagar les excursions o viatges que es facin al llarg del curs lectiu ja que els diners que se’n obtinguin de la seva venda, directament, es podran descomptar del pagament de les mateixes.

El repartiment de les caixes es farà el dijous 28 i divendres 29 de novembre, a la biblioteca del Pla Marcell, de 14 a 15h.

4.Fira de Nada.

La fira de Nadal de Cardedeu es celebrara el 13, 14 i 15 de desembre. L’horari d’atenció al stand serà de 10 a 20h (amb 1:30h per dinar). Els alumnes, mares i pares que desitgin participar-hi poden inscriure’s cumplimentant el formulari corresponent.

Seguidament , trobareu l’enllaç amb la informació i formulari per qui vulgui inscriure’s!….tothom queda convidat!.

Moltes gràcies a tots!.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehM3zOSeQb212gmWF1CnUXNg3gePJmvGHxJAF8cNdCZLAVhQ/viewform?usp=sf_link

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

……………………….Continuarà……………………………