18/11 AMPA PLA MARCELL. ESTACIÓ FIRA DE NADAL.

Benvolguts de nou!,

El projecte Fira de Nadal segueix endavant amb una convocatòria extraordinària de l’Ampa Pla Marcell, fixada pel proper dilluns, dia 18 de novembre del corrent.

El punt de partida de l’activitat, ha estat el lloguer de la carpa que s’utilitzará a la fira i la pluja d’idees iniciada amb els productes per vendre a la fira, de la que s’ha fet comunicació al whatsapp de l’Ampa, on es convida tothom a participar i aportar idees.

A banda de les opcions tradicionals, aquest any s’ha valorat preparar petits detalls amb la nova talladora làser de la que disposa el Pla Marcell, d’aquesta forma, una part dels voluntaris als tallers participaran en el disseny d’aquets detalls, una altra part de l’execució i l’altre, de la presentació final de les diferents opcions.

Queda pendent concretar l’organització i les llistes de participació dels tallers, però qui desitgi i/o pugui formar-ne part, pot comunicar-ho al correu de l’Ampa Pla Marcell: ampa@plamarcell.net

Cal dir que, tant aquesta activitat com tantes altres, quedarien en res sense la col.laboració d’alumnes, pares i mares, així doncs, gràcies a tots i seguim endavant!

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

……………………….Continuarà……………………………