FEBRER, FEBRERET ÉS EL MÉS CURTET.

Benvolgudes families!

Febreret curtet que arriva ple d’activitats i aquí, en destaquem algunes:

  • Dimecres 12 de febrer.

Xerrada a la Sala de les columnes del Ajuntament de Cardedeu, de la plaça Sant Joan, a les 19:30h organitzada per Hi Som amb la col.laboració del Ajuntament de Cardedeu i de Sustainable Developvemt Goals.

L’ associació cardedeuenca que treballa per la integració de les persones amb una discapacitat física o psíquica així con d’aquelles que pateixen risc d’exclusió social busca amb aquesta proposta, “remoure consciències, com sempre” envers L’Esport com a eina de transformació social.

  • Dissabte 22 de febrer:

Celebració del Carnestoltes a la Tèxtil Rase del carrer Llinars núm. 61 de Cardedeu, a les 23h. Organitzada per les ampes del Sui, Raspall i Pla Marcell amb col.laboració dels Escoltes de Cardedeu, del Ajuntament i de DJ Sarau, aquesta festa tindrà música, photocall, begudes no alcohòliques i servei per deixar roba (al preu de 1 euro) i llums de neó per roba blanca.

Gràcies a tots i bon

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

…………………………..Continuarà……………………………….

AGENDA FAMILIAR DESEMBRE’19

Benvolguts de nou!

Aquest mes de desembre, arriva ple d’activitats per tota la familia:

DIMARTS 10 DE DESEMBRE:

Les diferents ampes dels centres educatius de primària i secundària de Cardedeu, organitzen una xerrada d’interés comú. Aquest any, el tema és la sexualitat dels joves. Seguidament, trobareu més informació detallada.

DIJOUS 12 DE DESEMBRE:

L’associació Carac de Cardedeu de pares i mares de fills amb altes capacitats de Cardedeu, amb la col.laboració del Ajuntament de Cardedeu, celebrarà la seva primera trobada. Aquí, trobeu més informació.

DIVENDRES 13, DISSABTE 14 i DIUMENGE 15.

La fira de Nadal de Cardedeu tindrà lloc com cada any i de nou, els alumnes del Pla Marcell participaran en la mateixa, amb la venda dels productes que ells mateixos han preparat amb l’ajuda de pares i mares, en els tallers celebrats a l’aula de tecnologia del centre Pla Marcell. Seguidament, disposeu d’una mostra del que trobareu a l’estand.

Gràcies a tots per la gran tasca realitzada!

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

……………………….Continuarà……………………………

PREPAREM EL NADAL!

Benvolguts de nou!

La fira de Nadal és l’activitat on els alumnes, mares i pares que hi participen, comparteixen un mateix espai, un temps comú, un esforç, dedicació i entusiasme de treball pel qual les persones s’uneixen i creen una experiència i un record de vida.

Aquest any, la preparació i celebració de la fira considerara els següents aspectes:

1. Tallers.

Els tallers per la preparació dels productes que es vendran a la fira, tindran lloc la setmana del 2 al 5 de desembre, de 16 a18h a l’aula de tecnologia del Pla Marcell. La participació als mateixos és voluntària per aquells alumnes, pares i mares que desitgin i puguin assistir-hi.

2.Articles.

Després de valorar les diferents opcions proposades, els articles que finalment, es portaran a la fira seran: llibretes, ampolletes decoratives, clauers, imans, polvorons, ramets, plantes de nadal i gominoles.

El disseny, la preparació i la presentació final dels mateixos es farà als tallers organitzats amb aquest fi.

3.Polvorons.

La venta de polvorons és voluntària per els alumnes que desitgin fer ús d’aquesta opció com una ajuda econòmica per pagar les excursions o viatges que es facin al llarg del curs lectiu ja que els diners que se’n obtinguin de la seva venda, directament, es podran descomptar del pagament de les mateixes.

El repartiment de les caixes es farà el dijous 28 i divendres 29 de novembre, a la biblioteca del Pla Marcell, de 14 a 15h.

4.Fira de Nada.

La fira de Nadal de Cardedeu es celebrara el 13, 14 i 15 de desembre. L’horari d’atenció al stand serà de 10 a 20h (amb 1:30h per dinar). Els alumnes, mares i pares que desitgin participar-hi poden inscriure’s cumplimentant el formulari corresponent.

Seguidament , trobareu l’enllaç amb la informació i formulari per qui vulgui inscriure’s!….tothom queda convidat!.

Moltes gràcies a tots!.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehM3zOSeQb212gmWF1CnUXNg3gePJmvGHxJAF8cNdCZLAVhQ/viewform?usp=sf_link

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

……………………….Continuarà……………………………

18/11 AMPA PLA MARCELL. ESTACIÓ FIRA DE NADAL.

Benvolguts de nou!,

El projecte Fira de Nadal segueix endavant amb una convocatòria extraordinària de l’Ampa Pla Marcell, fixada pel proper dilluns, dia 18 de novembre del corrent.

El punt de partida de l’activitat, ha estat el lloguer de la carpa que s’utilitzará a la fira i la pluja d’idees iniciada amb els productes per vendre a la fira, de la que s’ha fet comunicació al whatsapp de l’Ampa, on es convida tothom a participar i aportar idees.

A banda de les opcions tradicionals, aquest any s’ha valorat preparar petits detalls amb la nova talladora làser de la que disposa el Pla Marcell, d’aquesta forma, una part dels voluntaris als tallers participaran en el disseny d’aquets detalls, una altra part de l’execució i l’altre, de la presentació final de les diferents opcions.

Queda pendent concretar l’organització i les llistes de participació dels tallers, però qui desitgi i/o pugui formar-ne part, pot comunicar-ho al correu de l’Ampa Pla Marcell: ampa@plamarcell.net

Cal dir que, tant aquesta activitat com tantes altres, quedarien en res sense la col.laboració d’alumnes, pares i mares, així doncs, gràcies a tots i seguim endavant!

Ens trobem com sempre a l’ Ampa i seguirem en contacte als diferents canals comunicatius.

Gràcies. 

Grup Ampa

……………………….Continuarà……………………………

PUNT DE TROBADA: L’AMPA DEL PLA MARCELL


Benvinguts a l’Ampa: alumnes, professors, pares i mares de la Eso i dels cicles formatius!.

Inaugurem un nou any acadèmic i des de l’Ampa, iniciem el curs posant sobre la taula, les diferents propostes per aquest primer trimestre: la fira de Nadal i el projecte comunitari entre els diferents centres d’educació secundària del poble. Activitats (com  la resta que es porten a terme) a través de les quals, l’Ampa participem en la filosofia educativa del Pla Marcell definida conforme els valors de vida i creixement, convivència i respecte per un mateix i pels altres, així com per la comunitat de la qual tots formem part i del entorn en el que hi co-existim.

Pel que fa a la Fira de Nadal, cal a dir que es tracta d’ una activitat consolidada d’altres anys, on la participació dels alumnes es caracteritza per ser directa i  en primera persona ja que tant s’encarreguen de preparar els productes en els tallers organitzats com de realitzar la seva venta posterior a l’estand de la fira. 

Per altra banda, respecte el projecte comunitari entre els diferents centres d’educació secundària, s’ha celebrat una reunió en la que representants del Ampa del Pla Marcell, ens hem trobat amb representants de la resta de centres per definir les diferents propostes a portar a terme que siguin d’interès comú, a tots els centres i la comunitat del poble.

En properes entrades d’aquest bloc, anirem informant d’ambdues qüestions amb més detall. 

Si voleu rebre més informació d’aquests temes o d’altres recordeu que podeu contactar amb l’Ampa a: ampa@plamarcell.net 

Punt de trobada: l’Ampa del Pla Marcell

Gràcies. 

Signat. Grup Ampa

……………………………Continuarà………………………….

Portes obertes ESO 2017:

  • Dilluns 13 de març.

    • A les 19:30 – Presentació del Projecte Educatiu a la sala CECUCA.
  • Dijous 16 de març

    • De 17:30 a 20:00 – Portes obertes i visita de l’Institut.

TALLERS MANUALITATS PER LA FIRA DE NADAL

DURANT AQUESTS DIES ESTEM FENT TALLERS A L’ESCOLA DE 15.30 A 18.00 H PER TAL DE VENDRE LES MANUALITATS A UNA PARADETA DE LA FIRA DE NADAL DE CARDEDEU. BENEFICIS A REPARTIR ENTRE ELS NENS QUE COL.LABOREN. sI HI HAN PARES I MARES QUE VOLEN DONAR UN COP DE MA PUNTUAL, ESTAREM ENCANTATS DE QUE VINGUIN!!!

20151117_160830

20151117_160641

20151117_160636

20151117_160626

20151117_160619

20151117_160558

20151117_160542

20151117_160604

20151117_160515

20151116_171629

20151116_173501

20151116_164605

20151116_164553

20151116_164601

TALLERS FIRA DE NADAL

Durant les setmanes del 16-20 nov i del 23-27 de novembre hi han previstos organitzar tallers a l’escola de 15.30 a 18.00 per a que els nens/es facin manualitats per tal de vendre-les a una paradeta a la Fira de Nadal de Cardedeu .

L’Ampa demanem col·laboració tant de pares ( per dinamitzar) com d’alumnes . Us podeu posar en contacte amb el centre o be els alumnes amb els seus tutors o l’Àlex (direcció).

Els benefici es repartirà entre els alumnes que hagin col.laborat , descomptant de les quotes de material o be sortides de mes d’un dia!!

Animeu-vos !!!!